PRAKTIK I UDLANDET

Som elev på en erhvervsuddannelse kan du gennemføre en eller flere af dine praktikperioder i en virksomhed i udlandet. Med PIU-ordningen kan du få økonomisk støtte til dit udenlandsophold.

Hvis du ikke har en dansk praktikplads, kan du vælge at tage praktik i udlandet, når du har afsluttet grundforløbet eller HHX/HTX, og siden indgå en uddannelsesaftale med en dansk virksomhed og gennemføre resten af din uddannelse der.

Der er mange fordele ved at deltage i PIU. Det giver dig internationale og menneskelige kvalifikationer som iflg. de danske virksomheder vil blive efterspurgte. Derudover vil det give dig en oplevelse for livet, du lærer sprog, møder nye mennesker, ny kultur og får spændende udfordringer både på det personlige og faglige plan.

Charlotte Schalburg Andersen
Charlotte Schalburg Andersenpraktikkonsulent: Tandklinikassistent, ernæringsassistent, merkantile uddannelser, procesoperatør, industrioperatør, lager
20 75 01 25
chsa@eucnvs.dk
Ronni Appelgren
Ronni Appelgren praktikkonsulent: Glarmester, struktør, isolatør, tagdækker, murer, bygningsmaler, elektriker, tømrer, smed, personvognsmekaniker, industritekniker
30 63 24 19
rora@eucnvs.dk